Industrial Design Asia ontwerp en produceert ook houten speelgoed in China en vietnam

Lang voordat er Lego bouwstenen , Angry Birds en de Furby interactieve knuffels in de winkels werden verkocht , waren er houten blokken , puzzels , duw wagens en karren te koop

 Lang voordat kinderen op start drukten om te spelen , bouwden ze duwden ze of werden getrokken met behulp van originele klassieke speelgoed items van hout

 Terwijl moderne merken zoals V - Tech en LeapFrog speelgoed de mentale en motorische vaardigheden van uw kinderen verbeteren , hebben de meeste ouders het gevoel dat deze producten  de verbeelding en creativiteit van hun kinderen niet bevorderen, zoals houten speelgoedjes , want met deze , is er geen knop in te drukken , waarbij het zich zal beginnen te verplaatsen, oplichten of met vaak irratanten geluiden .

Het stimuleert de kinderen om hun eigen bewegingen , te maken met hun eigen geluiden en in het algemeen zich te verliezen in de fantasie en dromen die is goed , want het brengt hun creatieve vaardigheden.

U kunt Lucotoys houten speelgoed zien als een uniek voorbeeld van klassieke houten speelgoed, ontworpern voor de huidige generatie kinderen.

 

 

 

 

Onze andere Services

Ons bedrijf biedt de volgende services aan:

Het generen product ideeen en/of concept creatie  voor bijvoorrbeeld uw houten speelgoed.

product engineering en constructie  in 3d cad  van vrn rubber en plastieke onderdelen, ook voor speelgoed; We gebruiken 3c Cad systemen  Solidworks, NX of Rhino

We bieden ook innovatie advies aan , gebasserd op the "University of Delft method" en gebasserd op our ervaringen bij Philips als design engineer, gecombineerd met het uitvoeren van opdrachten voor  multinationals zoals SC Johnson, Optinvent en natuurlijk het werken met et MKB.

Na het uitwerken van ideeen adviseren we een ( werkend) prototype te maken om de assemblage van het geeel te controlere. Ook kan u met een prototype al klanten bezoeken voor feedback.

Als laatste service bieden we het maken van mallen en spuitgieten aan.